Standard-Line-DarkStripe

Wij zijn Jeans Style. Het gezicht van de winkel is Hans Zandee. Hij heeft de winkel vanaf april 2008 opgebouwd tot wat het nu is. In oktober 2012 kreeg hij de kans om de winkel over te nemen.
Voor 2008 heeft Jeansshop "New York" maar liefst 32 jaar lang spijkerbroeken verkocht in het pand waar nu Jeans Style is gevestigd. 
In 2019 is Jeans Style uitgebreid met het pand van de buren, zodoende kan er meer aangeboden worden. Nu is er naast een enorm aanbod aan jeans ook een hele mooie collectie met bovenkleding (jassen, sweaters, vesten, overhemden, polo's, t-shirts enz.)

Vanaf de oprichting op 1 oktober 2012 hebben we een duidelijk doel voor ogen. Onze visie op winkelen is dat het plezierig moet zijn! Dat is voor onze klanten en voor ons wel zo leuk. Dit plezierige winkelen willen we bereiken door iets extra's te bieden in onze collectie, in de uitstraling van de winkel als ook in de vriendelijkheid en service van ons personeel.

Gastvrijheid staat hierbij voorop!
 

Jeans Style Goes staat voor:

  • Goede service
  • Enthousiast en zeer behulpzaam personeel
  • Duidelijk en divers aanbod van jeans
  • Jeans voor jong en oud
  • Juiste prijs – kwaliteits verhouding

Ons doel is voor iedereen een passende jeans te hebben!

Een jeans in de juiste breedte en lengtemaat, wanneer de lengtemaat voor u te lang is kunnen wij dit inkorten en is het dezelfde of de volgende dag voor u klaar.

Met gedrevenheid, enthousiasme en een kop koffie helpen we u graag bij het vinden van een goede jeans en een bijpassende top.

Hopelijk tot ziens! 

 
 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.